Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Het team

 

 

 

 

“Ik ga zelf iedere dag met plezier naar school en ik ga meestal ook weer heel blij naar huis.”

Het loslaten van de kids vind ik lastig. De allerlaatste schooldag is dan ook zeker niet mijn favoriete schooldag. Gelukkig komen ze als ze van school af zijn vaak nog even binnen om te kletsen, dat vind ik altijd heel erg leuk en gezellig.

“In de 17 jaar dat ik al op de Ganzebloem werk, weet ik nog steeds dat onderwijs mijn hart heeft. Ik zeg altijd tegen de kinderen dat ik vind dat ik de állerleukste baan van de hele wereld heb.”

Ik ben juf van groep 7 en ga al heel lang met mijn groepen op kamp.
Ouders zijn onze steun en toeverlaat op kamp, zo halen ouders ook leuke grapjes uit op kamp. Toen ze een keer alle fietssleutels hadden verstopt, hadden ze me echt tuk! Die humor, daar houd ik van.

Vorig jaar in groep 4 zag ik leerlingen net iets harder groeien. Ik zag ze zelfstandiger worden en ze begrepen dat het niet erg is als je soms een foutje maakt.

Combinatieklas

Afgelopen jaar stond ik in de combinatieklas 5/6. Het voordeel hiervan is dat leerlingen zich aan elkaar optrekken en ook veel van elkaar leren. Naast alle lessen die ‘moeten’, maak ik ook ruimte voor creativiteit: zo hadden we laats een natuurles over vissen en amfibieën met leuke vragen en weetjes op de gangen. Daar wordt iedereen blij van!

Elke dag is voor mij nieuw. De eerlijkheid, pure liefde en de ongefilterde humor van mijn leerlingen vind ik fijn, daar doe ik het voor! Ik kom iedere dag bomvol energie weer thuis.

Op school is er een fijne sfeer, leerlingen voelen zich echt gezien. Wanneer we buiten spelen ben ik erbij. Dat vind ik gezellig en ik zie ook veel van kinderen. Verder is er regelmatig contact met ouders.

De kinderen kunnen in groep 1 en 2 ook hun leukste weekendfoto’s laten zien, die je als ouder naar de leraar stuurt.

Ons team! Een prachtige mix van jong, ervaren en heel veel ervaring. Een honkvast team dat er elke dag weer is voor de kinderen op school!