Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

SILFO

Stichting Internationaal en
Lokaal Funderend Onderwijs

We bieden met SILFO openbaar en algemeen bijzonder onderwijs, met onze scholen voor primair en voortgezet onderwijs. Daarbij richten we ons ook op het verzorgen van internationaal onderwijs. Het Stedelijk College Eindhoven (locatie Oude Bossche Baan en Henegouwenlaan), de Internationale School Eindhoven, het Strabrecht College, Global College Eindhoven, basisschool Beneden Beekloop en basisschool De Ganzebloem maken met hun zeven locaties onderdeel uit van deze stichting. Dagelijks geven we met bijna 900 medewerkers onderwijs aan ruim 5300 leerlingen.

SILFO staat voor excellent onderwijs in een internationale toptechnologieregio en is een vindplaats van educatie en inspiratie waarbij onze leerlingen centraal staan.

Tulp yellow

Caring

Aandacht en zorg voor elkaar en de samenleving.

Connecting

Samenwerken, actief verbinding zoeken en netwerken creëren.

Creating

Al onze creativiteit én inspiratie aanwenden met als doel ons beste onderwijs te geven met zoveel mogelijk kansen.

Celebrating

Het vieren van successen en het leren van fouten: onderwijs is nooit af.

Voel je thuis op onze scholen! Daar waar je je thuis voelt, leg je de basis voor goed onderwijs. Wij stimuleren leerlingen en medewerkers in het ontdekken en het verder ontwikkelen van hun talenten.

Ons huis is voor ons een plek in onze scholen voor onze medewerkers en onze leerlingen. Wij maken van onze school een thuis voor jou waar je mag groeien en wat mag voelen als een thuis!

dhr. drs. M. (Meine) Stoker
Mw. drs. P.M.L. (Petra) de Bruijn MBA

College van Bestuur SILFO

Tulp red