Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Op kamp

We gaan op kamp!

Vanaf groep 5 gaan we in het voorjaar op kamp, een lange traditie die past bij onze school. Een belangrijk deel van ons onderwijs, want op kamp leer je ook samenwerken en er voor elkaar zijn. Groepsvorming, teambuilding en plezier staan centraal.

Groep 5 slaapt een nachtje op school en we doen dan allemaal kampachtige activiteiten. Groep 6 en groep 7 gaan twee nachtjes op kamp en groep 8 drie nachtjes. Altijd naar een locatie op fietsafstand van de school. We doen dan een bosspel, een zeskamp, we eten samen en er is een avondspel. De kampen zijn heel goed voor de groepsvorming en je ziet elkaar in een vrijere omgeving. We zijn met elkaar bezig in een ontspannen setting.

Ouders gaan mee op kamp om te koken, groepjes te begeleiden of om een leuk spel met de leerlingen te doen; zij maken het altijd zo gezellig! Ouders zijn dan ook onze steun en toeverlaat op kamp.

Grappig

Het fietsen was heel erg leuk, we stopten soms even om te rusten. Toen we bij een modderpoel stopten, sprongen we er met zijn allen in. Een vriend van mij is zijn schoen toen verloren, dat was best grappig!

Marit

Kampvuur

Er werd een groot kampvuur gemaakt, daar mochten we allemaal bij gaan zitten. We speelden nog wat spelletjes en hebben popcorn gegeten. De eerste nacht zijn we zelfs tot half 1 buiten gebleven!

Lara

Stiekem kletsen

Het slapen was heel erg leuk: we hebben stiekem de hele nacht gepraat met elkaar. Linde was uit haar bed gevallen tijdens het slapen, dat was wel een beetje grappig. Net toen ik haar wilde helpen, kwam de juf binnen om te zeggen dat we stil moesten zijn.

Marit en Linde

Tulp purple